Coronavirus

Hjerteklinikken behandler mange ældre patienter med svær hjerte- og lungesygdom. På denne baggrund har vi indført nedenstående forholdsregler:

Du skal ringe og få din tid udsat, hvis bare et af følgende gør sig gældende:

  1. du er hjemkommet fra udlandet indenfor de sidste 14 dage før den planlagte konsultation i Hjerteklinikken (uanset land)
  2. du har været i kontakt med personer, som er syge eller har opholdt sig i et risikoområde, og som er kommet hjem inden for de sidste 14 dage.
  3. du har enten feber, hovedpine, hoste, ondt i halsen, eller er forkølet.

Hvis du tilhører en af ovenstående grupper, skal du ringe på 44 97 23 23. Hvis der ikke svares, kan du lægge besked på telefonsvareren. Hvis du alligevel møder op, vil du blive afvist.

Når du møder i klinikken, skal du først komme på det aftalte tidspunkt. Klinikkens venteværelse er lukket, men der er sat enkelte stole op på gangen foran klinikken. Stolene står med 2 meters afstand og må ikke flyttes. Ledsagere har ikke adgang, med mindre der er behov for støtte i forbindelse med konsultationen.  Du skal ikke melde din ankomst ved at ringe på dørklokken – denne er forbeholdt leverandører. Du vil blive kaldt ind af personalet, når det er din tur. Vær forberedt på, at der kan opstå ventetid. Når du kommer ind i klinikken, skal du spritte hænder, og du bedes undlade at røre ved dørhåndtag og lignende. Patienttoilettet kan benyttes om nødvendigt, men vær opmærksom på, at personalet efterfølgende skal bruge meget tid på at disinficere det.

Søren Strange